• βιογραφικό..

    viografiko-eleftheriaidis-1

Βιογραφικό

Ο Βλασης Ελευθεριάδης είναι πτυχιούχος Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με εξειδίκευση στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία από την πανεπιστημιακή κλινική Johannes Wesling Klinikum Minden, του Πανεπιστημίου του Μπόχουμ Γερμανίας, όπου παρέμεινε επί 10ετία, διατελώντας επιμελητής Α’ και συντονιστής του δερματοοογκολογικού κέντρου (HTCM Koordinator) της άνωθεν πανεπιστημιακής κλινικής.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της δερματοχειρουργικής με > 6000 μικρές, μεσαίες και μεγάλες δερματοχειρουργικές επεμβάσεις στο ενεργητικό του.

Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τη διάγνωση και τη θεραπεία όγκων του δέρματος, τη χειρουργική αφαίρεση βλαβών με τη χρήση κρημνών και μοσχευμάτων δέρματος, αξιολόγηση και αφαίρεση σπίλων, τις εφαρμογές laser, την αφροδισιολογία, την κρυοχειρουργική, την πρωκτολογία, την αλλεργιολογία.
Τον Οκτώβριο του 2017 πήρε κατόπιν εξετάσεων στον ιατρικό σύλλογο του Münster Γερμανίας την υποειδικότητα στη φαρμακευτική θεραπεία δερματικών όγκων.

Κατά τη διάρκεια της 10ετούς παραμονης στο εξωτερικό είχε ενεργή συμμετοχή σε πολυάριθμα συνέδρια και σεμινάρια με ανακοινώσεις/εργασίες στον τομέα της κλασικής δερματολογίας και κυρίως στον καρκίνο του δέρματος και στο μελάνωμα, με αποκορύφωμα το πρώτο βραβείο πόστερ στο συνέδριο DWFA στην Κολωνία από τη δερματολογική εταιρεία της Γερμανίας το 2015.

Συμμετείχε επίσης σε πολυάριθμες κλινικές μελέτες στον τομέα της δερματολογίας/ δερματοογκολογίας με θέμα το μελάνωμα, την ψωρίαση και τα δερματικά λεμφώματα.

Από τον Απρίλιο 2020 είναι επιστημονικός συνεργάτης της Α’ Πανεπιστημιακής Δερματολογικής κλινικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.